Προσφέροντας Αποκατάσταση της Όρασης

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Οι αγορές γυαλιών TOMS παρέχουν μια πλήρη εξέταση των ματιών από εκπαιδευμένους επαγγελματίες σε ένα άτομο που την έχει ανάγκη. Κάθε ασθενής στη συνέχεια λαμβάνει τη θεραπεία που χρειάζεται. Η TOMS υποστηρίζει θεραπείες για τα τρία από τα πιο κοινά προβλήματα όρασης:

Γυαλιά οράσεως

Οι επαγγελματίες φροντίδας ματιών καθορίζουν τους διορθωτικούς φακούς που χρειάζεται ένα άτομο και του παρέχουν το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών. Ο ασθενής μπορεί να διαλέξει τον δικό του σκελετό και ένας τεχνικός τροχίζει τους φακούς για να σχηματίσει-ελέγξει-εισάγει την σωστή ιατρική συνταγή του ασθενούς.

 • Μυωπία Πρόβλημα εστίασης σε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά.
 • Πρεσβυωπία Πρόβλημα εστίασης σε τα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά.
 • Αστιγματισμός Μία ανώμαλη καμπύλη του κερατοειδούς, προκαλώντας μη εστιασμένη όραση.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το εθελοντικό έργο της TOMS.

Χειρουργικές επεμβάσεις που αποκαθιστούν την όραση

Οι χειρουργοί πραγματοποιούν μια οφθαλμολογική επέμβαση και παρέχουν φροντίδα και εκπαίδευση.

 • Καταρράκτης: Θόλωση του φακού του ματιού, το οποίο μπορεί να προκαλέσει θολή όραση και τύφλωση. Η χειρουργική επέμβαση καταρράκτη αποτελεί την πλειονότητα των οφθαλμικών χειρουργικών επεμβάσεων που υποστηρίζονται από την TOMS και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μόλις 15 λεπτά.
 • Τράχωμα: Μια μολυσματική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή και ουλές στο εσωτερικό του βλεφάρου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ουλές του κερατοειδούς και τύφλωση.

Ιατρική περίθαλψη

Οι επαγγελματίες φροντίδας οφθαλμών χορηγούν συνταγογραφούμενα φάρμακα, απομακρύνουν ξένα αντικείμενα από το μάτι αν αυτό χρειάζεται και παρέχουν φροντίδα και εκπαίδευση.

 • Φλεγμονή και μόλυνση Οι συνήθεις αιτίες περιλαμβάνουν επιπεφυκίτιδα και ιρίτιδα, που μπορεί να προκαλέσουν θολή όραση, πόνο στο μάτι και να οδηγήσουν σε τύφλωση αν αφεθούν χωρίς θεραπεία.
 • Τραύματα ματιών Γρατσουνιές ή περικοπές στο μάτι που μπορεί να οδηγήσουν σε μόλυνση, απώλεια της όρασης ή απώλεια του ματιού.
 • Διαταραχές του Kερατοειδούς Βακτήρια ή μύκητες που προκαλούν βλάβη στον κερατοειδή. Mπορούν να προκαλέσουν οδυνηρή φλεγμονή και απώλεια της όρασης.

Η TOMS έχει βοηθήσει στην αποκατάσταση της όρασης σε πάνω από
0
Χιλιάδες άτομα που έχουν ανάγκη.

ONE FOR ONE®.

 • ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ

  1. 01
   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ
   ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
  2. 02
   ΙΣΟΤΗΤΑ?
   ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
  3. 03
   ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ
   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  4. 04
   ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
   ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

  Η TOMS συνεργάζεται με ένα δίκτυο 14 Giving Partners σε 13 χώρες για να βοηθήσει τις κοινότητες που έχουν ανάγκη από πρόσβαση στην περίθαλψη και φροντίδα των ματιών. Με την αποκατάσταση της όρασής τους, οι ασθενείς είναι σε θέση να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους και να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ζωή.

Help